Спалня в синьо и офис у дома

Тази спалня в синьо е малка, но и практична. Практична, но и интересна. 

Цветовете са студени, основните линии са модерни, но въпреки това, стаята е уютна и приветстваща. Проектирах я, както рисувам картина и точно това се получи, спалня, чиято снимка да си окачиш на стената 😉

Елегантна баня в пастелни цветове

Баня в пастелни цветове, една много приятна комбинация от светли и тъмни цветове, но едновременно изключително меки.  Бяло и сивкаво кафяво, плочки с дъбови шарки и неутрално сиви мебели.

Спалня в жълто и сиво и 2 златни правила от дизайнерската кухня

Какво добавям в една спалня в жълно и сиво, за да бъде идеална и за физическа и за емоционална почивка. Контраст, Осветление и Детайли – или както аз го наричам „КОД-ът на успешния дизайн“.

Разкошна баня, бял мрамор и дърво

За да се избегне студенината на белия мрамор, плочките се комбинират най-често с гранитогрес с дървесна шарка. Миксът от усещането за лукс на мрамора и топлина на дървото , работи идеално и пасва на почти всеки вкус. Материалите изглеждат естествено и дълго ще носят удоволствие на своите обитатели без да им омръзнат.

Уют и функционалност, баня в сиво и дърво

С удоволствие ви представям тази баня в сиво и дърво, защото дори 6 години по-късно, цветвете и материалите ѝ са все още популярни. Но най-голямото предимство на тази баня е функционалността. Шкафът е бил обливан с вода и все още в идеално състояние. И да, събира много!