бял мрамор

Бял мрамор: Калката и Карара, приложение и история

Гранитогрес и технически камък, имитиращи бял мрамор със сиви или златисти нишки в кухнята, банята или по пода. Класика, коята се появава през годините отново и отново.

Мраморът може да се впише в почти всеки стил на интериорния дизайн. В класически или модерен апартамент, гранитогресът с мраморен вид е подходящ, заради естествената си изящност.

Прочети повече
медни дръжки за кухня

Мебелни дръжки – един от най-красивите детайли в нашия дом

Със скрити дръжки дизайнът е по-изчистен. Но това постепенно остава в миналото. Кухня, бял гланц, без дръжки, е преходна визия. Класиката е вечна и тя има дръжки 🙂

Прочети повече
бели стени

Бели стени, бял интериор? Внимание! Бялото е взискателно!

Бялото е класика, най-евтиното решение за стените и може да бъде най-изисканият вариант за вашия дом. Ако не знаете в какъв цвят да боядисате стените си, бялото може да е решение, а може и да не е.

Прочети повече
кош за играчки

Панери и кошници – наистина ли са необходими? 7 техни приложения

Кутиите за съхранение, панери и кошове, отдавна са голяма част от аксесоарите в съвремения дом. Не е ли по-удобно одеалото да е в кошница до дивана и само да се пресегнеш да го вземеш? А дори одеалото да е наблизо, съхранението в плетен кош придава допълнителен чар на всекидневната.

Ето какво ме попита наскоро моя клиентка:

„Мария, какво да слагам в това панерче, освен за красота или за плодове, които да мухлясват вътре и да се чудя после как да го мия?“

Какво друго може да се сложи в едно панерче:

Прочети повече
светла и модерна кухня

Какво да добавим в нашата малка кухня за повече стил и уют

Сега ще ви покажа предложенията ми към една светла и модерна кухня, която правих преди около година и как тя може да се завърши окончателно, така че да продължи да радва собствениците още дълго време. Да добавим чар и атмосфера. Нови купи, подложки, кърпи, картини по стените, дъска за рецепти, рафт за подправки, уеднаквяване на бурканчетата и кутиите.

Прочети повече
Намерихте ли това, което ви трябва в блога?

Вижте какво още мога да направя за вас.

декорация

``21 идеи за декорация по стените``

Разгледайте този полезен дизайн наръчник и се абонирайте за блога на интериориум за още вдъхновяващи идеи. Изтеглете безплатно сега.