Елегантна баня в пастелни цветове

Баня в пастелни цветове, една много приятна комбинация от светли и тъмни цветове, но едновременно изключително меки.  Бяло и сивкаво кафяво, плочки с дъбови шарки и неутрално сиви мебели.

Разкошна баня, бял мрамор и дърво

За да се избегне студенината на белия мрамор, плочките се комбинират най-често с гранитогрес с дървесна шарка. Миксът от усещането за лукс на мрамора и топлина на дървото , работи идеално и пасва на почти всеки вкус. Материалите изглеждат естествено и дълго ще носят удоволствие на своите обитатели без да им омръзнат.

Уют и функционалност, баня в сиво и дърво

С удоволствие ви представям тази баня в сиво и дърво, защото дори 6 години по-късно, цветвете и материалите ѝ са все още популярни. Но най-голямото предимство на тази баня е функционалността. Шкафът е бил обливан с вода и все още в идеално състояние. И да, събира много!

Апартамент в модерен стил

Уют и изчистени линии? Мисията възможна! Ремонтните дейности по жилището приключиха в края на 2016 г. Три години по-късно, апартаментът е в крак с последната мода, черни детайли в кухнята,тенденция от 2019 г. и акценти в класическо синьо, цветът на 2020 г. Бялото е основен цвят във всяко помещение, но апартаментът е топъл и уютен…